V Spišskej Novej Vsi aj naďalej pretrváva 2. kalamitný stupeň

08.02.2013 Spišská Nová Ves

Spišská Nová Ves - Dnes v ranných hodinách opäť zasadal krízový štáb mesta Spišská Nová Ves. Na stretnutí bolo konštatované, že v meste aj naďalej platí 2. kalamitný stupeň.
V čistení jednotlivých častí mesta sa pokračovalo aj počas celej noci. Vyčistené boli parkoviská, autobusová stanica a zabezpečené bolo pluhovanie a posypy ulíc. Jednotlivé práce na odstraňovaní kalamitného stavu budú pokračovať aj počas dnešného dňa.
Primátor mesta PhDr. Ján Volný, PhD., opätovne vyzýva všetkých majiteľov a správcov budov na odpratanie snehu zo striech, ktorý by pri páde mohol ohroziť obyvateľov a v prípade rovných veľkoplošných striech, aby nedošlo k ich poškodeniu. V tejto súvislosti dnes príslušníci mestskej polície opätovne obchádzajú prevádzky v centre mesta a na túto skutočnosť upozorňujú ich majiteľov. Občanov prosíme o zvýšenú opatrnosť. Majitelia a správcovia budov pre zabezpečenie bezpečnosti chodcov môžu požiadať o súčinnosť mestskú políciu. Po posúdení stavu bude postupne obnovená prevádzka na zimnom štadióne a ďalších športoviskách.
 

Vyberte región